New York-Karta

Shoppingkarta New York

Shoppingkarta New York

I New York hittar du det senaste exklusiva modet och alla stora klädmärken som Gucci, Hugo Boss, Armani, Prada och många fler. Här finns också flera varuhus som Loehmans, Macys, Century 21, Filenés Basement mfl. Många av dem konkurrerar hårt med priserna. Ofta lockar man med rea men det kan man ta med en nypa salt. Men det finns stora möjligheter att göra fynd. Har du tid kan det vara bra att jämföra mellan butikerna. Här finns även en hel del indepedentbutiker med streetwear och butiker med udda begagnade sk "vintage" kläder.

 

 

Den övre delen av femte avenyn (från Central Park och neråt) är det bästa stället för shopping av det senaste modet och de dyra märkena.

Runt Times square hittar du en hel del butiker bl.a. kläder och mycket elektronik.

Längre ned på Manhattan finns det också gott om butiker och Century 21 är en butik som säljer nästa alla klädmärken och skor mm. till bra pris. Men det finns många fler lågprisvaruhus utspridda över Manhattan.

Vill du shoppa riktigt billigt ska du bege dig ut till New Jersey där det finns flera stora köpcentrum med utförsäljning. Dessutom är det ingen skatt på kläder i New Jersey (karta över New Jersey kommer lite senare).

 

I Shoppingkartan kan du gå på upptäcksfärd i New York för att se vad det finns och var. Klicka på symbolerna på kartan för att få veta mer. Klickar du med musen i kartan kan du sedan dra i kartan för att flytta dig runt.

Använd den stora kartan för att se bättre.

kartan nedan visar huvudsakligen klädesbutiker och klädmärken, ibland med en beskrivning.

kartan är förstås långt i från fullständig, det finns hundratals butiker i New York men jag har samlat det mesta och det bästa.

 

 

Visa en större New York - Shoppingkarta - Kläder»

Vänta! Laddar kartan ... ...